Lopitekus

Pascuti

  • Integrant de l’Associació Sant Lluch de Mataró.
  • Integrant de Lopitekus, Centre de Creació i Arts d’Òrrius.
  • Col·laborador en diverses organitzacions sense ànim de lucre.
  • Màster en Història de l'Art a la Universitat de Barcelona.
Joan Pascual (Pascuti)

J. Pascuti es descobreix a si mateix pintant sobre una porta d'una habitació de casa, ara fa trenta anys. Autodidacte, amb diverses exposicions solitàries i col·lectives a diferents ciutats: Barcelona, Tarragona, París, Londres, Nova York, Mònaco, Berlín, Mataró, Llavaneres i Òrrius.

Des d'aquell moment, la passió per l'art és sempre latent en el seu inquiet pensament, va començar un llarg camí. Marcat per l'equilibri i la pau interior, amb les justes pinzellades de radicalitat, dibuixen el seu traç inconfusible i autèntic.

Esportista de diverses disciplines, artista de professió vital es defineix com un creatiu particular, experimental i sorprenent. Gaudint al màxim de la seva perpètua edat d'or, ens acompanya al seu període més fructífer de realització d'obres, en què la imaginació sense límits, el porta a utilitzar tota classe de materials i suports.

El pintor parteix de les obres més figuratives dels seus inicis, a la sofisticació actual caracteritzats pel sabor casolà i transgressor de l’abstracció expressionista. L'evolució i el domini dels materials es destaquen la seva maduresa artística autodidacta, sempre en constant recerca de noves tendències pròpies.

Admirador de les avantguardes i d’expressionisme americà dels anys quaranta es reflecteix amb molts dels més de 1000 treballs realitzats.

Obres de petit i sobre tot gran format, sobre  un traç ràpid i convulsiu de figures amorfes acolorint amb fluïdesa els blaus i vermells.

Materials d’oli, acrílics, industrial, papers, roba sobre teles, fusta, cartó generen volum i perspectiva.

Els seus tallers estan ubicats a Òrrius i a Barcelona, Catalunya.

https://es.artquid.com/artist/pascutiart/
http://www.pascuti.com/
@joanpascuti
/pascutiart
info@pascuti.com

cache_10481204
cache_10481355
cache_10481306
cache_9057665
Utilitzem cookies per personalitzar el contingut i anuncis, per proporcionar característiques de les xarxes socials i per analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre l'ús que feu del nostre lloc amb els nostres mitjans socials, la publicitat i els nostres socis d'anàlisis. View more
Acceptar