Lopitekus

Nota legal

DADES IDENTIFICATIVES

En compliment amb el deure de informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es faciliten les següents dades:

El titular d’aquesta web és “Associació Centre de Creació i Arts d'Òrrius (Lopitekus)”, amb domicili a Carretera de la Roca, 2 (Hotel d'Entitats), 08317 d'Òrrius, amb número de NIF: G05300744, inscrita al Registre d'associacions de la Generalitat de Catalunya i correu electrònic de contacte és info@lopitekus.com.

AVÍS LEGAL

L’accés als nostre web implica l’acceptació de les condicions d’ús que en cada moment es trobin vigent.

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat de l'Associació Centre de Creació i Arts d'Òrrius (Lopitekus) o d'algun organisme vinculat a aquesta, o de tercers que hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts a l'Associació Centre de Creació i Arts d'Òrrius (Lopitekus).

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

  • Només està autoritzat l'ús personal no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.
  • L'Associació Centre de Creació i Arts d'Òrrius (Lopitekus) no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d'aquesta.
  • L'Associació Centre de Creació i Arts d'Òrrius (Lopitekus) no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.
  • En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.
Utilitzem cookies per personalitzar el contingut i anuncis, per proporcionar característiques de les xarxes socials i per analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre l'ús que feu del nostre lloc amb els nostres mitjans socials, la publicitat i els nostres socis d'anàlisis. View more
Acceptar