Lopitekus

Ingrid M. Arteaga

Danzarabia

Ingrid es licenciada en Historia por la UB, especializada en edad mediana, Bizancio e Islam. Formada como Fitoterapeuta (Heilpraktiker), coach de vida y profesora de Yoga certificada.

S’introdueix des de la infància en la dansa clàssica, dansa jazz i gimnàstica rítmica, però no és fins a l’any 2000 que comença els seus estudis de Dansa Oriental de la mà de Gimna Marisa (Sharqui clàssic i Tribal) amb la qual més tard realitza la formació professional en Dansa Oriental (2003-2006). Paral·lelament pren diversos tallers i monogràfics amb diferents mestres com Lulu Sabongi, Hossam i Serena Ramzzy, Shokry Mohamed, Mahmoud Reda, i en estil Tribal amb Morganan, Anisah (Formació en Dansa Tribal), Illian Riviere, Ashley López… i és a partir del 2015 quan comença el seu recorregut per la senda del Ioga, aconseguint la formació com a instructora l'any 2019 a Orthos (Barcelona).

Actualmente imparte sus clases y talleres en varias escuelas del Maresme.

https://danzarabia.blogspot.com/
@ingriddanzarabia/
/danzarabia.tribaltroupe
danzarabia@gmail.com

IMG-20190705-WA0023
IMG-20190705-WA0034
ioga1
ioga2
Utilitzem cookies per personalitzar el contingut i anuncis, per proporcionar característiques de les xarxes socials i per analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre l'ús que feu del nostre lloc amb els nostres mitjans socials, la publicitat i els nostres socis d'anàlisis. View more
Acceptar